Lees voor
verlaat site!
wis bezoek
meldpunt
taal

Femmes for Freedom is een ambitieuze vrouwenrechtenorganisatie die zich inzet voor de algehele emancipatie van bi-culturele meisjes en vrouwen. Ons ultieme streven is de volledige naleving van CEDAW, in bijzonder artikel 16, in woord en daad. We komen daarbij op voor meisjes en vrouwen die de nare gevolgen ondervinden van verschillende vormen van geweldseksueleonderdrukking,  stereotyperinghandelingsonbekwaamheid en financiële onvrijheid en mishandeling. Ons werk heeft ertoe geleid dat er nieuwe wetgeving, hulpverlening en beleid is gekomen waar meisjes en vrouwen een beroep op kunnen doen. Femmes for Freedom bestaat 11 jaar en oefent invloed uit op zowel juridisch, maatschappelijk, cultureel, wetenschappelijk en politiek vlak. Met de juridisch helpdesk helpt Femmes for Freedom meisjes en vrouwen die te maken hebben met huwelijksdwang, gedwongen achterlating, huwelijkse gevangenschap, polygamie, gedwongen isolement, partnergeweld en andere vormen van onderdrukking. In het buitenland werkt Femmes for Freedom aan de internationale agendering van huwelijkse gevangenschap. 

Ben je creatief en vind je het leuk om bezig te zijn met sociale media, de website, het schrijven van content en het ondersteunen van campagnes? Dan is Femmes for Freedom op zoek naar jou! Als vrijwilliger communicatie heb je de volgende taken:

  • Het creëren van content op sociale media en de website
  • Helpen bij het ontwikkelen van de maandelijkse nieuwsbrief
  • Het ondersteunen bij creatieve publiekscampagnes

Functie-eisen:

  • Relevante opleiding op HBO/WO-niveau (bijv. communicatie, media en journalistiek, marketing)
  • Je volgt de actualiteit op de voet
  • Schrijven is je ding: je hebt een vlotte schrijfstijl in Nederlands en Engels
  • Je hebt creatieve ideeën omtrent sociale media en campaigning
  • Je hebt affiniteit met de vrouwenbeweging en de ideeën van Femmes for Freedom

Mail je brief en CV naar Imane Daoudi (Imane@femmesforfreedom.com). Voor vragen over de functie kun je Claudia ook mailen. We zien je reactie met enthousiasme tegemoet!

Deel, mail of print deze pagina
Facebook icon Twitter icon LinkedIn Icon E-mail icon WhatsApp Icon Print Icon