Lees voor
verlaat site!
wis bezoek
meldpunt
taal

Vrijwilligersvacatures Rotterdam & Den Haag

25 april 2016

Femmes for Freedom zet zich in tegen huwelijksdwang, kindhuwelijken, gedwongen achterlating, verborgen vrouwen en huwelijkse gevangenschap bij Nederlandse meisjes en vrouwen. Want ook in Nederland worden meisjes en vrouwen gedwongen te trouwen of getrouwd te blijven.

Vrijwilligers gezocht in Den Haag en Rotterdam

Femmes for Freedom is een kleine organisatie met een actieve groep vrijwilligers. In de maanden mei en juni kunnen wij extra handen gebruiken in Den Haag en Rotterdam. In het kader van twee projecten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen;

  • 1 vrijwilligers coördinator die de bezorging van de anti-huwelijksdwangspiekpennen wil coördineren. Inzet: in de periode mei en juni ongeveer 2 uur per week.
  • 8 à 10 vrijwilligers die de anti-huwelijksdwangspiekpennen af willen leveren op Rotterdamse en Haagse middelbare scholen en MBO’s. Dit mag op de fiets, met de auto of het openbaar vervoer. Inzet: minimaal 2 uur per week in de maanden mei en/of juni tijdens schooltijden op doordeweekse dagen.
  • 2 vrijwilligers die signaleringskaarten over huwelijkse onvrijheid willen bezorgen bij 15 Haagse maatschappelijke organisaties. Dit mag op de fiets, met de auto of het openbaar vervoer. Inzet: ongeveer 3 uur per vrijwilliger gedurende twee weken eind mei/begin juni

Meer informatie?

Wil je vrijwilliger worden bij Femmes for Freedom of meer informatie over de vrijwilligersvacature? Mail dan naar Claudia Verhoeven (claudia.verhoeven@femmesforfreedom.com)

Deel, mail of print deze pagina
Icon Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon e-mail Icon WhatsApp Icon Printen